Deel uitmaken van je doelgroep met social media

Klik voor een vergroting

Toon alle nieuwsberichten

Door veranderingen in de samenleving en cultuur zien we ook veranderingen in marketing. Door social media zijn er steeds meer getuigenissen en is er meer mond-tot-mondreclame, omdat mensen altijd en overal hun ervaringen delen. Hierdoor ontstaat een enorme massa aan informatie. Mensen moeten daarom selectiever zijn en zoeken naar objectieve bronnen voor hun informatie: hun sociale netwerk van vrienden en familie. Doe jij bedrijfsmatig al iets met social media?

Door via social media aanwezig te zijn in dit netwerk wordt de vindbaarheid van jouw merk steeds groter en effectiever. Meer informatie over een goede social media strategie of over online adverteren op social media? Neem contact met ons op!

Wist je trouwens dat veel van onze klanten onbewust al actief zijn op social media? Ruim 50% van onze klanten wordt op Facebook bijvoorbeeld genoemd of als locatie aangegeven. Wellicht ben jij ook, zonder dat je het weet, aanwezig op social meda. Dit is interessant voor jou om te controleren want wie weet waarover op jouw pagina wordt gesproken.