PuurIDee sponsort Chicks for Wigs

Klik voor een vergroting

Toon alle nieuwsberichten

Geïnspireerd door een berichtje op Facebook - over een meisje dat d'r afgeknipte haar doneerde aan Stichting Haarwensen - zette Heidi Scheltens een actie op touw voor het goede doel.

Heidi: "Het Facebookberichtje bracht mij ertoe om mijn haar te doneren. Maar omdat mijn haar begin 2012 nog niet de vereiste lengte had, zou dit pas in oktober van dit jaar kunnen. Oktober is toevallig ook de borstkankermaand waarin Pink Ribbon veel aandacht vraagt voor de strijd tegen kanker. Daardoor kreeg ik het idee om een sponsoractie op te zetten voor beide goede doelen. Dit leidde tot de goededoelenactie Chicks for wigs. Ik vond bovendien Studio Stuive enPuurIDee creatieve communicatie bereid het evenement te sponsoren."

PuurIDee stond Heidi kosteloos bij met de ontwikkeling van de campagne, het vormgeven van de media en het drukwerk. Studio Stuive steekt met het team de handen  uit de mouwen om de deelnemers gratis te voorzien van een goede coupe, kleur en make-up. Daarnaast zorgen zij natuurlijk ook voor een goede overdracht van het haar aan Stichting Haarwensen.

Meer informatie over de actie op www.chicksforwigs.nl of like de 'chicks' op Facebook