Dinsdag 12 juni: Workshop Adwords basics

Klik voor een vergroting

Toon alle nieuwsberichten

In een avond de basis van zoekmachineoptimalisatie en online adverteren verkennen? Meer weten over conversies, landingspagina’s, keywords, enzovoort? PuurIDee houdt op dinsdagavond 12 juni een workshop waarin we een inleiding geven op online vindbaarheid en adverteren met Google Adwords.

Verbeter jouw vindbaarheid
Je leert wat de zoekcriteria zijn van Google, zodat je weet hoe je jouw website zo kunt inrichten dat de vindbaarheid verbetert. We geven tips en trucs, welke we stuk voor stuk toelichten. Wil je de vindbaarheid van jouw website vergroten door online te adverteren, dan is Google Adwords een voor de hand liggend medium. Deze avond maken we een concreet plan van aanpak waarin je doelstellingen, zoekwoorden en advertenties opstelt. Daarmee kun je vervolgens snel aan de slag.

Het resultaat
Het resultaat? Een samenvatting van alle gegeven tips en informatie krijg je mee in een reader. Bovendien bieden we in combinatie met deze avond een gratis uur begeleiding aan voor als je een Adwordscampagne gaat opzetten.

Aanmelden
Wil je deze workshop op dinsdag 12 juni van 19.00 tot 22.00 uur bijwonen? Dan betaal je voor de avond, reader en assistentie € 180,00. Heb je voorkeur voor een andere datum of tijd? Dan kunnen we in overleg een alternatief kiezen wanneer je minimaal twee andere deelnemers meeneemt. Neem in dat geval even contact met ons op om te overleggen. Ook als er te veel aanmeldingen zijn voor de genoemde datum, dan zullen we een tweede bijeenkomst organiseren op een ander moment. Je kunt je aanmelden via info@puuridee.nl.

Graag tot dan!

Team PuurIDee