Vanaf 30 maart iedereen een tijdlijn op Facebook

Klik voor een vergroting

Toon alle nieuwsberichten

Eind deze maand worden alle bedrijfspagina’s van Facebook van een update voorzien. Iedere gebruiker heeft vanaf dan de zogenaamde tijdlijn. De huidige pagina-indeling is min of meer een opsomming van alles wat er op jouw pagina is gebeurd, van berichten tot foto’s en likes. Op de tijdlijn van de nieuwe indeling worden berichten gesorteerd op datum. Per maand en jaar worden de activiteiten geordend. Bovendien wordt iedere pagina voorzien van een grote omslagfoto.

Wat moet je weten?

  • De omslag
    In de omslag heb je alle ruimte om een unieke foto te plaatsen waarin jouw bedrijf het beste naar voren komt. De omslag is het eerste dat mensen zien wanneer ze je tijdlijn bezoeken.
  • De verslagen
    De meest bijzondere berichten, foto’s en gebeurtenissen kun je op de tijdlijn delen en benadrukken. Heb je bijvoorbeeld een leuke actie op Facebook gezet, dan kun je deze prioriteit geven.
  • Het administratiepanel
    Via het administratiepanel kun je alle instellingen van jouw bedrijfspagina beheren. Aan de rechterkant kun je het panel uitvouwen of verbergen. Het panel is alleen zichtbaar voor jou als beheerder.

Aangezien de update automatisch wordt gedaan, raden we je aan om nu alvast kennis te maken met de tijdlijn en deze naar eigen wens in te richten. Lees meer over de tijdlijn op Facebook en kies zelf alvast een mooie omslagfoto. Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van PuurIDee ter inspiratie.