Nieuws

Wakker schudden maar!Verstuur jij nóg niet regelmatig een nieuwsbrief naar je bezoekers en/of klanten? Dan is het een goed idee om hier snel mee te beginnen. Lees hieronder hoe jij met e-mailmarketing je lezer wakker kunt schudden en waar je op moet letten bij het maken en versturen van een nieuwsbrief.

Wakker schudden maar!Opmerkelijke associaties...

Op het gebied van marketing en communicatie houden wij de laatste trends en berichten nauwlettend in de gaten. Het onderstaande bericht zagen wij in vakportal Marketing Rendement voorbij komen. Een leuk en vooral herkenbaar bericht dat we graag met je delen om te laten zien dat het succes van je advertentie niet alleen afhangt van de inhoud, maar ook van de plaatsing in het medium. Hierdoor ontstaan soms opmerkelijke associaties…

Opmerkelijke associaties...

Klaar voor de toekomst? Omnichannel shopping wordt het helemaal

Dat het online kopen en verkopen van producten een hype is wisten we al. Anno 2014 koopt de Nederlandse consument 17 procent van zijn aankopen online. De grote vraag is; welk effect heeft dit voor zowel de consument als de ondernemer?

Klaar voor de toekomst? Omnichannel shopping wordt het helemaal

Reclame met een statische lading

Posters met plakband, raamstickers met lijmresten, etalageschilderingen... Allemaal top als het gaat om de boodschap, maar minder handig als je denkt aan het werk dat je er van hebt. De posters raken beschadigd en kunnen niet worden hergebruikt en het schoonmaken duurt langer dan het bedenken van een nieuwe marketingactie. Statisch folie is de ideale oplossing voor reclame-uitingen die je graag vaker wilt gebruiken.

Reclame met een statische lading

Breng jouw zaak tot leven met Google binnenkijken

Stap jij snel een bedrijf binnen? En lopen jouw klanten gemakkelijk bij jouw organisatie binnen? In Google Maps was het al langere tijd mogelijk om een kijkje in straten en buurten te nemen door middel van Streetview, maar nu kun je ook ergens online een bezoekje brengen en daadwerkelijk binnenkijken. Met de mogelijkheid van Google om een 360-graden foto te plaatsen nodig je jouw (potentiële) klanten uit voor een rondleiding in je bedrijf.

Breng jouw zaak tot leven met Google binnenkijken

De kracht van design

Robert Cialdini - hoogleraar psychologie en marketing – presenteerde zes technieken uit de sociale psychologie om mensen online te verleiden. Sociale bewijskracht, autoriteit, schaarste, commitment & consistentie, sympathie en wederkerigheid beïnvloeden de mate waarin de consument overtuigd raakt van jouw website. Een aanvulling op dit zesledige principe is het visuele aspect; de invloed van design. Hoe kan design voor jou werken? Kan een ontwerp of restyle jouw overtuigingskracht en omzet vergroten? In dit artikel een toelichting vanuit het vormgeversperspectief.

De kracht van design

PuurIDee officieel Google Certified Partner

Binnen PuurIDee verdiepen we ons altijd in ontwikkelingen in de marketing- en communicatiebranche. Zoekmachineoptimalisatie is een van de marketingtools die aan constante innovatie onderhevig is. Up to date kennis en specialistische toepassing is noodzakelijk om tot een goed resultaat te komen.

PuurIDee officieel Google Certified Partner

Voorkom schade, wees alert!

Er is momenteel een zeer agressief virus in omloop dat zich verspreidt via e-mailverkeer. Het Randsomware virus zorgt ervoor dat alle bestanden op je server geblokkeerd raken en niet meer te openen zijn.

Voorkom schade, wees alert!

Van de werkvloer: Tamara van Dijk stelt zich voor

In september heb ik de HBO opleiding ‘Communicatie en Media’ behaald. De tijd van school is geweest en werken in de praktijk is voor mij een nieuwe uitdaging. Mijn hobby is volleyballen, dit doe ik bij vereniging VCO`72 in Onstwedde. Samenwerken vind ik leuk, zowel in mijn vrije tijd als op mijn werk. Daarom noem ik mijzelf een echte teamplayer. Mijn naam is Tamara van Dijk.

Van de werkvloer: Tamara van Dijk stelt zich voor