Nieuws

Met deze tips boek je succes in de ether

Tijdens dagelijkse bezigheden staat de radio vaak aan. Ga maar na dat je tijdens het autorijden, werken en het doen van huishoudelijke klusjes meestal de radio aanzet. Ondanks dat de luisteraar druk bezig is, krijg je toch veel mee wat er op de radio gemeld wordt.

Maar hoe maak je een radiocommercial die ook daadwerkelijk blijft hangen…?

Lees verder...

Tips voor het schrijven van webteksten

Het schrijven van goede webteksten lijkt misschien makkelijk, maar eenmaal bezig is het toch nog best lastig. Webteksten zijn niet alleen belangrijk voor je vindbaarheid maar moeten ook jouw (toekomstige) klant verleiden. Gelukkig is tekst makkelijk aanpasbaar en kun je met onderstaande tips een superverleidelijke tekst schrijven. Zo maak jij van een websitebezoeker een ware klant!

Lees verder...

Facebook: vol advertentie mogelijkheden!

Maak jij als organisatie al gebruik van een zakelijke Facebookpagina? Dan ben je op de hoogte van het grote aantal gebruikers en zie je waarschijnlijk geregeld advertenties voorbij komen. Facebook biedt namelijk tal van mogelijkheden als het gaat om adverteren. Het is een zeer krachtig middel, omdat je bij het plaatsen van je advertentie gebruik kunt maken van specifieke targetmarketing.

Lees verder...

Ga crossmediaal in 2015 en gebruik e-mailmarketing

Het is overduidelijk! In 2015 mag e-mailmarketing niet meer ontbreken als onderdeel van de totale online marketing-mix. Een crossmediale benadering is dan ook de tip. E-mailmarketing is ideaal, omdat je juist met dit medium periodiek doel- en doelgroepgericht kunt communiceren. Het is het perfecte middel waarmee je klanten aan je bedrijf, product of merk kunt binden.

Lees verder...

Voornemens, verwondering en vernieuwing

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo. Veranderingen zijn zichtbaar in onder meer de politiek, economie, ecologie, ruimtelijke ordening, demografie en leefstijlen. Het heeft zo z’n weerslag op alles wat we met elkaar doen en maken. Bovendien beïnvloedt het onze ideeën. Hoe we leven en werken, hoe we communiceren en met welke tools we marketing inzetten; alles verandert. In die wereld van verandering ontstaan kansen. Kansen die PuurIDee graag benut voor haar opdrachtgevers. Het is een uitdaging waarmee we onze omgeving graag verwonderen!

Lees verder...

Ook mobiel vindbaar voor Google

Google helpt een handje om websites ook op mobiele apparaten zo goed mogelijk zichtbaar te laten zijn. Benieuwd hoe hoog jouw website scoort op een mobiel apparaat? Scoor nog hoger met de hieronder genoemde tips.

Lees verder...

Less is more

Tijdens het brainstormen over een nieuw logo ontwerp wordt vaak alles uit de kast getrokken om maar een zo mooi en opvallend mogelijk logo te ontwerpen. Immers, het beeldmerk moet opvallen! Vandaag de dag is less juist more. Doe maar lekker gewoon en hou het simpel, dat is de trend van dit moment.

Lees verder...

Google Certified Partner

Binnen PuurIDee verdiepen we ons altijd in ontwikkelingen in de marketing- en communicatiebranche. Zoekmachineoptimalisatie is één van de marketingtools die aan constante innovatie onderhevig is.

Lees verder...

Meer kliks met ‘highlight’ van Google Adwords

De nieuwe highlight-extensie in Google Adwords maakt het mogelijk om meer tekstuele en specifieke informatie in je Adwords-advertentie te plaatsen. Het stukje tekst mag maximaal 25 karakters bevatten.

Lees verder...

Google plus pagina: nut of noodzaak

Maak je gebruik van een Googledienst, zoals Google Maps, Youtube of Gmail? Dan heb je automatisch een pagina op Google Plus. Een company page aanmaken op Google Plus is dan een kleine stap die je grote voordelen biedt.

Lees verder...

Domeinregistratie

Het gebeurt nog steeds: acquisitiefraude met domeinnamen. Enkele opdrachtgevers werden op een opdringerige wijze benaderd om de .COM variant te kopen van het .NL domein dat ze al bezitten.et lichte dwang en onjuist gebruikte vaktermen wordt geprobeerd om een overeenkomst af te sluiten voor een domeinnaamregistratie van maar liefst tien jaar. Uiteraard direct te betalen… De opdracht in deze lijkt helder: tuin er niet in!

PuurIDee informeert je graag zonder verplichtingen
PuurIDee is officieel registrar en staat ingeschreven bij Stichting Domeinnaam registratie om Nederlandse domeinen te registreren. Daarnaast zijn wij een officiële reseller van buitenlandse domeinnamen zoals .COM of .EU. We informeren je graag zonder verplichtingen.

De tip is om je goed te laten informeren voordat je een domeinnaam aanschaft. Heb je vragen over domeinnamen of over domeinregistratie? Neem vrijblijvend contact met ons op!