Internet

Vergroot de foto

Alleen een goed ontwerp maakt van een website nog niet een effectief medium. Bovendien vraagt een website ook na publicatie de nodige aandacht. De ontwikkeling start met een heldere projectplanning en analyse. We voeren alle werkzaamheden uit in eigen huis. Dankzij deze aanpak zitten onze websites solide in elkaar en kunnen we uitermate flexibel zijn. Ook gedurende het vervolgtraject bewaakt PuurIDee de kwaliteit en effectiviteit van jouw website.

Website

Het maken van een website is een complex proces waarbinnen de mogelijkheden haast eindeloos zijn. PuurIDee begint dan ook met een heldere projectplanning. We kunnen het complete traject realiseren: van ontwerp tot tekst en van realisatie tot hosting. Dankzij deze aanpak zitten onze websites solide in elkaar en kunnen we uitermate flexibel zijn. Maar een prachtige website is niet automatisch een effectief medium. Een website vraagt na publicatie ook de nodige aandacht. Hoe trek je bijvoorbeeld continu mensen naar je site en verhoog je het aantal bezochte pagina’s? Ook gedurende dit vervolgtraject bewaakt PuurIDee de kwaliteit en het effect van jouw website.  
Lees meer over websites >

Clickstart website

Het maken van een website is een complex proces waarbinnen de mogelijkheden haast eindeloos zijn. Vaak is het ontwikkelen van een website een tijdrovende en dus kostbare klus. PuurIDee biedt echter ook voor de ondernemer die snel wil schakelen een oplossing. We kunnen binnen een vastgesteld proces het complete traject realiseren met een strakke planning. Samen met jou gaan we 1 werkdag aan de slag. Je hebt dus 8  uur een compleet communicatieteam tot je beschikking. Lees meer over Clickstart websites >

Portals

Een portal is een website die bestaat uit een koppeling van de inhoud van meerdere websites. Technisch gezien heeft het bouwen van een portal de nodige impact. PuurIDee kan de content van diverse databases koppelen en in een overkoepelende website tonen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 
Lees meer over portals >

Webshops

PuurIDee ontwikkelde al diverse webshops en kan adviseren over de strategie, de ontwikkeling en het management van een succesvolle webshop. Door de bundeling van onze kennis van techniek, vormgeving en marketing zijn wij een allround partner. 
Lees meer over webshop >

CMS

PuurIDee heeft een eigen CMS-systeem ontwikkeld: ABC. ABC zorgt ervoor dat iedereen, zonder kennis van html en programmeren, snel en eenvoudig de webcontent kan wijzigen. Zo kunnen jij én wij sneller aan de slag met actuele informatie op de website.  
Lees meer over ons CMS >

Zoekmachine optimalisatie

Goed scoren in zoekmachines blijkt rendabel te zijn: behalve het trekken van veel relevante bezoekers is een goede positie op zoekmachines ook goed voor de naamsbekendheid. PuurIDee denkt met je mee over de manier waarop we de vindbaarheid van de website kunnen verbeteren en welke conversies (acties, aankopen, offerte-aanvragen) de bezoeker moet doen.  
Lees meer over zoekmachine optimalisatie >

Domeinnamen en hosting

Om actief te kunnen zijn op het internet is het vastleggen van een domeinnaam – een eigen plek op het internet – de eerste stap. Via een domeinnaam benaderen relaties makkelijk websites en e-mailboxen. Een duidelijke, herkenbare domeinnaam is van groot belang. PuurIDee denkt met je mee over de beste keuze omtrent de domeinnaam en checkt de beschikbaarheid. Omdat wij SIDN Deelnemer zijn, is het via ons ook mogelijk om de domeinnamen vast te leggen en te laten registreren. Om een website toegankelijk te maken, is het naast het vastleggen van een domeinnaam ook noodzakelijk om een website te publiceren op een server. PuurIDee verzorgt hosting met pakketten op maat voor elke vraag. 
Lees meer over domeinnaam en hosting >