Contentstrategie

De toename van het gebruik van social media biedt kansen voor organisaties. Ruim 70% van de ondernemingen in Nederland zijn inmiddels vertegenwoordigd op social media, echter bij de meeste bedrijven maakt het nog geen onderdeel uit van de communicatiestrategie. Hier liggen dus nog kansen om te benutten.

Kansen benutten met social media

Middels social media kun je communiceren met je doelgroepen. Naast het zenden van je boodschap, luister je via social media ook naar je doelgroep en vertaal je wensen en ideeën in relevante producten en diensten.  Het biedt kansen om mensen met elkaar te verbinden en over jouw organisatie te laten praten.

Social media in de communicatiestrategie opnemen

Social media dienen vandaag de dag te worden geïntegreerd in de communicatiestrategie van een onderneming. Het gaat erom dat je mensen aantrekt en betrekt bij je merk of thema en ze onderling met elkaar verbindt. Kansen zijn er volop, maar hoe grijp je die?

Om social media een waardevolle  rol te laten spelen in je strategie moet je deze goed en slim inzetten. PuurIDee helpt je graag bij het vaststellen van de strategie. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.