Vliegensvlug binnen acht uur online!

Het maken van een website is een complex proces waarbinnen de mogelijkheden haast eindeloos zijn. Vaak is het ontwikkelen van een website een tijdrovende en dus kostbare klus. PuurIDee biedt echter ook voor de ondernemer die snel wil schakelen een oplossing. We kunnen binnen een vastgesteld proces het complete traject realiseren met een strakke planning. Samen met jou gaan we 1 werkdag aan de slag. Je hebt dus 8  uur een compleet communicatieteam tot je beschikking.

Natuurlijk wordt alles uitgevoerd in eigen huis: van ontwerp tot tekst en van realisatie tot hosting. Dankzij deze aanpak zit de website vanzelfsprekend solide in elkaar. Snel en degelijk teamwork werkt uiters efficient en dus kun je rekenen op een goede prijs. Je bent in no time online!

Wil je hierover informatie?

In een dag online. Maar ook gedurende het vervolgtraject bewaakt PuurIDee de kwaliteit en het effect van de website. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Houd de website effectief, houd 'm actueel

Een prachtige website is niet automatisch een effectief medium. Een website vraagt na publicatie ook de nodige aandacht. Hoe trek je bijvoorbeeld continu mensen naar je site en verhoog je het aantal bezochte pagina's? Onderhoud is belangrijk. Vandaar dat het onderhoudssysteem ABC vast onderdeel is van de websites die wij maken.

Zo kan onze opdrachtgever ook zonder kennis van ingewikkelde programmeercodes de site in een handomdraai bijwerken. Afgezien van deze basismogelijkheden, kan PuurIDee ook het updaten van de website overnemen, (ondersteunen bij) online adverteren of een project voor zoekmachineoptimalisatie in gang zetten.