Zoekmachine-optimalisatie

Vergroot de foto

PuurIDee heeft de kennis in huis om een goed optimalisatietraject op te zetten voor websites en portals.

Deze optimalisatietrajecten (SEO- en/of SEA-trajecten) zijn doorgaans langdurige trajecten waarbij een mix wordt gemaakt van SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising).

Goed scoren in zoekmachines

Goed scoren in zoekmachines blijkt rendabel te zijn: behalve het trekken van veel relevante bezoekers is een goede positie op zoekmachines ook goed voor de naamsbekendheid. PuurIDee denkt met je mee over de manier waarop we de vindbaarheid van de website kunnen verbeteren en welke conversies (acties, aankopen, offerte-aanvragen) de bezoeker moet doen.

Het exacte plan van aanpak is afhankelijk van de branche waarin we opereren. Dit plan en de manier van rapporteren en evalueren stellen we in overleg vast. Ook hoort hierbij het vaststellen van het budget van de campagnes.

Het belang van onderhoud

Bij elk SEO- en/of SEA-traject is monitoring noodzaak. Zo waarborgen we de continuïteit en het succes van de campagne. Dit betekent dat zoekmachine optimalisatie – ook wel Search Engine Optimization (SEO) of Search Engine Advertising (SEA) genoemd – geen eenmalig project is, maar een proces dat steeds wordt bijgesteld en aangescherpt. 

Meer informatie over zoekmachine optimalisatie?

Wilt u  meer informatie over zoekmachineoptimalisatie? Neem contact op met PuurIDee.