Multimedia & narrowcasting

Vergroot de foto

Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, banners voor online adverteren of narrowcasting; het draait allemaal om impact. PuurIDee heeft de kennis in huis om alle media afzonderlijk te produceren en te combineren tot een belevenis voor jouw doelgroep. Het vergroten van de ordergrootte en een impulsaankoop: dat is de kracht van multimedia en narrowcasting. De combinatie van tekst, video, animatie, audio en graphics trekt meer aandacht dan welk medium dan ook.

Bedrijfsfilms & commercials

Het ontwikkelen van een bedrijfsfilm of commercial start met het creëren van het juiste concept. In overleg bepalen we wat jouw wensen zijn, wat de doelstelling precies is en wat de kijker na het bekijken van de film moet hebben onthouden. Het is een proces waarin we stap voor stap naar een creatief, overtuigend en opvallend geheel toewerken.
Lees meer over bedrijfsfilms >

Online banners

Met een bannercampagne kun je online je product of dienst promoten, meer bezoekers voor een website genereren of een actie op het het web onder de aandacht brengen. PuurIDee maakt gebruik van de nieuwste technieken en creërt op basis van een onderscheidend concept en creatief design verrassende online reclame. 
Lees meer over online banners >

Narrowcasting

PuurIDee Narrowcasting biedt een totaaloplossing voor narrowcasting met Magic Info in combinatie met Samsung LFD-schermen. Het grote voordeel van deze schermen is dat er een speler door ons voorgeinstalleerd wordt. Beter gezegd: je hebt geen computer nodig, want achter het scherm draait een minicomputer die in staat is om automatisch via internet te controleren of er nieuw materiaal op de server staat.

Wanneer de installatie en bekabeling van het scherm en de speler voltooid zijn, kan PuurIDee op afstand verbinding maken met het scherm. Vervolgens kunnen wij de vooraf besproken inhoud via het internet versturen naar het scherm zodat je meteen beschikt over de nieuwste updates en inhoud.
Lees meer over narrowcasting >