Huisstijl en drukwerk

Vergroot de foto

De juiste doelgroep aanspreken en je onderscheiden van de concurrent zijn de belangrijkste functies van een onderscheidende huisstijl. Jouw kijk op de organisatie scherpen we graag aan met kritische vragen en een creatieve blik. Een goed verhaal vertaalt PuurIDee graag naar een sprekend design. We maken de juiste mix tussen beeld en tekst voor elk communicatiemedium. Het resultaat is een eenduidig en krachtig communicatiepakket.

Een huisstijl met communicatiekracht

De eerste kennismaking met een organisatie is vaak visueel: mensen zien een advertentie, visitekaart of beursstand. Door een huisstijl – met als sleutelelementen het logo en beeldmerk - te ontwerpen die bij de organisatie past en deze consistent door te voeren, wordt de naamsbekendheid versterkt en het onderscheid met de concurrent duidelijk gemaakt. Achter een goede huisstijl zit een verhaal over cultuur, mensen en doelstellingen. Aan PuurIDee de taak om dit verhaal te vertalen in een sprekend logo en beeldmerk! 
Lees meer over de huisstijl >

Huisstijldrukwerk

Bij het ontwikkelen van een huisstijl maakt PuurIDee tevens een ontwerp voor visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Echter, ook andere media kunnen onderdeel uitmaken van huisstijldrukwerk. Denk hierbij aan rapporten, jaarverslagen en uitnodigingen. Het laten realiseren van huisstijldrukwerk is doorgaans een logisch gevolg van een huisstijlontwikkeling en wordt tevens door PuurIDee gecoördineerd. Het drukwerk wordt uitbesteed aan professionele partijen. 
Lees meer over huisstijldrukwerk >

Promotioneel drukwerk

PuurIDee verzorgt alle soorten promotioneel drukwerk. Belangrijk is dat alle media samen de communicatiemix vormen. De vraag die PuurIDee zich altijd stelt, is welk medium bij jouw doel past. En of het medium echt toegevoegde waarde heeft voor de totale mix. Een goed ontwerp, sprekende teksten en een hoge drukkwaliteit zijn vanzelfsprekend. Pas wanneer media structureel en strategisch worden ingezet, ontstaat een optimale combinatie tussen bijvoorbeeld huisstijldrukwerk, magazines en infosheets. 
Lees meer over drukwerk >