Wat we doen

Vergroot de foto

PuurIDee biedt een combinatie van creativiteit, marketingkennis en flexibiliteit. Wij vertalen de juiste boodschap naar een goede mediamix met synergie tot in detail. Voor een krachtig totaalbeeld zoeken we daarom niet alleen naar standaardoplossingen. We kijken verder bij het ontwikkelen van succesvolle marketing. Dat is onze belofte: creatieve communicatie met effect. PuurIDee draagt zo bij aan jouw succes! 

Strategie & communicatiemanagement

Communicatiemanagement is bij PuurIDee in goede handen. We geven vorm aan een creatief strijdplan en een effectieve mediamix. Waar sta je nu, waar wil je naartoe en wat moeten we doen om dit doel te bereiken? PuurIDee stelt graag een plan voor u op. 
Lees meer over strategie >

Huisstijl & drukwerk

De juiste doelgroep aanspreken en je onderscheiden van de concurrent zijn de belangrijkste functies van een huisstijl en drukwerk. Jouw kijk op de organisatie scherpen we graag aan met kritische vragen en een creatieve blik. PuurIDee realiseert hiertoe alle soorten drukwerk: van briefpapier tot brochure en van poster tot advertentiecampagne.  
Lees meer over huisstijl en drukwerk >

Internet & vindbaarheid

Wat maakt een website tot een functioneel medium? Alleen een goed ontwerp maakt van een website nog niet een effectief medium. Bovendien vraagt een website ook na publicatie de nodige aandacht. PuurIDee legt zich graag toe op zoekmachineoptimalisatie, social media en online advertentiecampagnes (op onder andere Google Adwords, Hyves en portals). 
Lees meer over internet en vindbaarheid >

Multimedia & narrowcasting

Het vergroten van de ordergrootte en de kans op een impulsaankoop: dát is de kracht van multimedia en narrowcasting. Een combinatie van tekst, video, animatie, audio en graphics trekt meer aandacht dan welk medium dan ook. 
Lees meer over multimedia & narrowcasting >